Fotókönyv és Fénykép nyomtatás

XXL

Álló formátum: 28X36 cm

Klasszikus könyvkötés

Kemény borítós

24000

Nagy

    Fekvő formátum: 21x28 cm

    Klasszikus könyvkötés

    Kemény borító

    14500

Kicsi

Fekvő formátum: 19x15 cm

Klasszikus könyvkötés

Kemény borító

11500


Miért jó egy fotókönyv? 


Életünk tele van számos fontos és megismételhetetlen pillanattal, melyekről sokszor fényképet is készítünk. Napjainkban már mindenki zsebében ott lapul egy mobil telefon, mely jó minőségű képeket készít. Vagy gondoljunk csak családi alkalmainkra, mikor hivatásos fényképészt fogadunk. Legyen szó esküvőről vagy keresztelőről akár házassági évfordulóról emlékeinket szeretnénk megőrizni. Digitális világunkban ez már nem okozhat problémát vagy mégis ?  Mi történik akkor, ha elvesznek vagy sérülnek képeink ? Károsodnak az azokat tároló eszközeink? 


Van módja emlékeink kézzel fogható, ám mégis stílusos megőrzésének. Nem szeretünk bajlódni a hagyományos papírképekkel, de egy stílusos fotókönyvnél erre nincs is szükség! Könyveinket kemény borítóval ízléses megjelenéssel három méretben tesszük elérhetővé. A képek digitális nyomtatással kerülnek a lapokra és magas minőségi színvonalat biztosítva őrik meg és adják vissza fontosabb pillanatainkat. A klasszikus könyvkötés esetében a belső oldalakat, illetve a két előzéklapot (könyvborító belső lapja) kiváló minőségű enyvvel ragasztjuk össze, így kapcsolódnak az oldalak a fotókönyv közepéhez. 


Válassza ki az ön számára megfelelő formátumot és rendeljen fotókönyvet esküvői képeiből vagy családi fotózásáról.  Kérje fotós csomagunk mellé.Fotó nyomtatás


10x15 cm es fotó


60Ft/db

20x30 cm es fotó


390Ft/db

30x40 cm es fotó


900Ft/db

Online Rendelés

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.

Rendelés Menete