5 ok, amiért érdemes Selfiegépet rendelned az esküvődre

2023.01.16

Ha itt jársz, akkor valószínűleg már nagy erőkkel tervezed életetek legszebb napját. Megtaláltad a megfelelő zenészt, vőfélyt a lagzira, de szeretnél örök emléket adni a vedégeknek? Jó lenne, ha mindenki vidáman, kezében a közös képeket lobogtatva térne haza?
Ha igen, akkor számodra a Selfiegép tökéletes választás!

Összehozza az embereket

Ki ne szeretne pózolni a menyasszonnyal és a vőlegénnyel? Ki ne szeretne egyből hazavinni egy képet emlékbe? A gyerekek imádják és ha már ők ott vannak, természetesen a szülők sem maradhatnak ki a fotózkodásból! Az idősebbek pedig a nyomtatott képeket sokkal jobban szeretik, mivel azt haza tudják vinni és berakni a fotóalbumba. Bármely korosztály számára tökéletes szórakozást nyújt!

Jó móka

Ha már van egy "normális" képünk, miért ne készítenénk egy vicceset is? A vicces kiegészítőknek hála, biztos lehetsz benne, hogy kortól függetlenül mindenki végig próbálja az összeset! Álarcok, parókák, kard, pisztoly, kalapok és sok más vidám kiegészítő található gyűjteményünkben.

Azonnal kézben fogható

Az elkészült képek felkerülnek egy online galériába, illetve akár azonnal meg lehet osztani őket E-mailben vagy QR kód segítségével le is lehet őket tölteni a telefonunkra! De a legjobb az egészben, hogy akár rábökve a nyomtatásra, másodperceken belül a kezünkbe foghatjuk a minőségi fotópapírra nyomtatott képet!

Ajándék a vendégeknek és nektek

Köszönő ajándékon gondolkodsz? A kinyomtatott képeket a vendégek hazavihetik emlékként, de ha rendeltek tőlünk fotóalbumot is, akkor meg is kérhetitek őket, hogy egy-egy képet ragasszanak az albumba és írjanak mellé számotokra valami személyeset! Amit ha később olvastok, valószínűleg érzelmes és vidám pillanatokat fognak számotokra szerezni!

Személyre szabható

 Ha tőlünk rendelsz Selfiegépet, akkor te választhatod ki, hogy melyik hátteret szeretnéd kérni az esküvődre. Illetve teljesen személyre szabva szerkesztjük meg számodra a képkeretet, amire kérheted a neveteket, a dátumot, de akármit, amit csak szeretnél. Meghatározhatod a stílusát, így biztos illeszkedni fog az esküvői dekor hangulatához!


Ha Selfiegép szolgáltatásunk felkeltette érdeklődésed, kattints az alábbi gombra